keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tuubihuivi(ko?)

 

Palmikkokokeiluja! Näitähän on kiva tehdä. Tällainen putosi puikoilta juuri. Rose Mohairia löyty laatikoista yksi kokonainen kerä ja pari jotain vajaata, tuohon meni aikalailla sentilleen kaikki.
 
 

 Pyöröpuikot kunniaan! Tigeristä löyty _halvalla_ noita palmikkopuikkoja (onko niillä joku virallisempi nimi?), kolme oli pakkauksessa, joista paksuin tuo 5 millinen.


Ja on muuten lämmin! Ainakin jos sitä näin huivina pitää. Katsotaan nyt vielä mikä sen loppusijoituspaikka tulee olemaan. Ehkä täytän ja teen tyynyn? 

torstai 16. lokakuuta 2014

Tästä piti tulla tyyny..

Mutta sitten päätin, että tämähän näyttää oikeastaan aika kivalta pöydälläkin. Siihen jäivät. Säästyinpähän yhteen ompelun vaivalta!

Lankoina käytetty Nallea ja
Kummitädiltä saatua Schachenmayrin Bravo baby coloria, viitosen koukulla.

Palasin nykyajalle

Ostin siis uuden puhelimen. Semmosen älykkään. Nyt ehkä jos tulis päivitettyä useammin kun ei oo niin kamalan vaivalloista aina erikseen kamerasta siirtää koneelle kuvia ja koko ruljanssi.

maanantai 13. lokakuuta 2014

Ensilumia ootellessa..


Vein sitten virkkuut metsään. Piti lähteä hakemaan luonnosta inspiraatiota.


Ja koira piti viedä lenkille.  Tämän aloitin eilen illalla. Tyynyimperiumiprojektia varten. Sellaisen aion tehdä tuonne nurkkaan.


...Tai suunnitelmat ainakin ovat suuret. Tämä on toinen tyyny tuloillaan. Ensimmäinen odottelee tuossa läjässä päättelemättömänä. Niinku sata muutaki työtä.


Poimin maasta mukaan erivärisiä vaahteranlehtiä. Laitoin maljakkoon hyllylle, hetkeksi edes väriä antamaan. Pitäis nimittäin keksiä minkä väriseksi maalais huushollin seinät..


Ja se eläin. Niki best.